Pekka ja tietokoneet


 

 
Kännykän Pekka sai syntymäpäivälahjaksi joskus vuosituhannen vaihteessa. Ei olisi itse sellaista halunnut, lankapuhelimellakin pärjäsi oikein hyvin. Mutta kun kerran upouusi matkapuhelin paljastui lahjakääreestä niin pitihän se käyttöön ottaa, muutama kuukausi tosin meni ennen kuin arvasi mokomalla vehkeellä ihan oikeasti alkaa puhumaan. Ensimmäinen tekstiviestikin tuli lähetettyä jo seuraavana vuonna.
Tietokoneeseen totuttelu veikin vähän pitemmän ajan. Vaimo sellaista osasi käyttää ja hoiti pitkään Pekankin pankkiasiat - Pekka itse ei uskaltanut, mitäs jos vahingossa siirtäisi tililtään kaikki rahat johonkin vieraalle ihmiselle. Sen verran pystyi vaimoa toppuuttelemaan, että ikinä ei ihan uutta ja kallista tietokonetta ostettu vaan aina käytetty kannettava. Sellainen kun oli aina edullisempi kuin upouusi laite.
Televisio tuli vaihdettua jokunen vuosi sitten sellaiseen litteään malliin. Vanha kuvaputkitelevisio olisi kyllä Pekalle kelvannut, mutta yllättäen ajatus lähti vaimolta. Litteä taulu-tv kuulemma sopii paremmin sisustukseen.
 

     
           
           
           
           
 
Copyright © 2005-2016 Yhteystiedot: Espace Jeune Helsinki, espacesjeunes@espacesjeunes.com